شیرکاکائو از شیر تازه گاو ، کاکائو و شکر و افزودنیهای مجاز غذایی تولید میشود که به علت استفاده از حرارت های بالا در تولید آن قابلیت نگهداری تا 6 ماه را دارد. نوع بسته بندی آن پاکتهای بیس و اسلیم 200 سیسی است و به عنوان نوشیدنی در تمام طول روز مورد استفاده قرار میگیرد.
مشخصات
ارزش غذایی
شیر کاکائو | ||
---|---|---|
کالری در ۱۰۰ گرم | 74.3 | |
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم | 148.6 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 13.5 | |
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم | 27 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 4 | g 1.5 |
اسید چرب اشباع | 10 | 1 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0.1 g |
پروتیین | 12 | 3.2 g |
کربوهیدرات | 8.8 | 12 g |
قند | 8.8 | 12 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 4 | 40mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
شیر کاکائو استریل ۲۰۰ سیسی بیس | پاکت | ۱.۵ | ۰.۲۱۱ | ۶ ماه | پاکت | ۲۷ | ۵.۶۹۷ |
شیر کاکائو استریل ۲۰۰ سیسی اسلیم | پاکت | ۱.۵ | ۰.۲۱۱ | ۶ ماه | پاکت | ۳۲ | ۶.۷۵۲ |