پنير پروسس ورقه اي
در توليد پنير پروسس ورقه اي از انواع پنيرها ي تازه و رسيده همراه با كره و ساير افزودنيها ي مجاز غذايي استفاده مي شود وپنير تا دماي 140 درجه سانتيگراد حرارت مي بيند كه به همين علت نياز به استفاده از مواد شيميايي نگهدارنده نيست و عمر نگهداري اين محصول طولاني ميباشد . دستگاه توليد و بسته بندي اين محصول مطابق فن آوري روز دنيا و ساخت كشورسو ئيس مي باشد موارد مصرف آن تهيه ميان وعده هاي غذايي - نان و پنير- تهيه انواع ساندويچهاي گرم و سرد و قابل مصرف در تهيه انواع غذاهها مانند لازانيا . ماكاروني .املت . پيتزا . اسنك و ...مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 291.2 | |
کالری در سهم معادل 18 گرم | 52.42 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 190.8 | |
کالری حاصل از چربی در 18 گرم | 34.34 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 5 | 21.2 g |
اسید چرب اشباع | 12 | 13.3 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 6 | 16.4 g |
کربوهیدرات | 1 | 8.7 g |
قند | 1 | 8.7 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 10 | 1345 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر پرورده ورقهای | بسته | 21 | 0.18 | 6 ماه | نایلون | کارتن | 18 | 3.24 |