پنير كاتيج
پنیر کاتیج از لحاظ تاریخی یکی از مواد غذایی مشهور اروپای مرکزی است که در منازل و مزارع این منطقه تهیه میگردد. پنیر کاتیج پنیر نرم با رایحه ملایمی است که از شیر گاو تهیه و در تولید میگردد. در تهیه این نوع پنیر از هیچ ماده شیمیایی نگهدارندهای استفاده نمیشود. ۱ کیلوگرم پنیر کاتیج از ۶ کیلوگرم شیر تازه گاو تولید میگردد.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 177.6 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 49.73 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 126 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 35.28 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 6 | 14 g |
اسید چرب اشباع | 13 | 9.7 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 6.5 | 12 g |
کربوهیدرات | 0 | 0.9 g |
قند | 0 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 15 | 1320 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر 400 گرمی IML کاتیج | لیوان | 14 | 0.4 | 2 ماه | لیوان | کارتن | 12 | 4.8 |
پنیر 800 گرمی IML کاتیج | لیوان | 14 | 0.8 | 2 ماه | لیوان | کارتن | 6 | 4.8 |
پنیر 300 گرمی IML کاتیج | لیوان | 14 | 0.3 | 2 ماه | لیوان | کارتن | 24 | 7.2 |