پنیر کاتیج


پنير كاتيج

پنیر کاتیج از لحاظ تاریخی یکی از مواد غذایی مشهور اروپای مرکزی است که در منازل و مزارع این منطقه تهیه می‌گردد. پنیر کاتیج پنیر نرم با رایحه ملایمی‌ است که از شیر گاو تهیه و در تولید می‌گردد. در تهیه این نوع پنیر از هیچ ماده شیمیایی نگهدارنده‌ای استفاده نمی‌شود. ۱ کیلوگرم پنیر کاتیج از ۶ کیلوگرم شیر تازه گاو تولید می‌گردد.

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم 177.6
کالری در سهم معادل 28 گرم 49.73
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم 126
کالری حاصل از چربی در 28 گرم 35.28
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 6 14 g
اسید چرب اشباع 13 9.7 g
اسید چرب ترانس 0 0 g
پروتیین 6.5 12 g
کربوهیدرات 0 0.9 g
قند 0 0.9 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 15 1320 mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بسته‌بندی (واحد) نوع بسته‌بندی (پک) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
پنیر 400 گرمی IML کاتیج لیوان 14 0.4 2 ماه لیوان کارتن 12 4.8
پنیر 800 گرمی IML کاتیج لیوان 14 0.8 2 ماه لیوان کارتن 6 4.8
پنیر 300 گرمی IML کاتیج لیوان 14 0.3 2 ماه لیوان کارتن 24 7.2

محصولات مشابه