خامه استريل
در توليد خامه استريل ابتدا چربي شير گرفته و مقدار چربي در حد 30 درصد تنظيم ميشود و تا دماي 137 درجه حرارت دهي ميشود. محصول بدست آمده سالم، خوشمزه و پر انرژي است كه به عنوان منبع انرزي در صبحانه و عصرانه استفاده ميشود.مشخصات
ارزش غذایی
خامه استریلیزه | ||
---|---|---|
کالری در ۱۰۰ گرم | ۲۹۳٫۲ | |
کالری در سهم معادل ۲۸ گرم | ۸۲٫۰۹ | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | ۲۷۰ | |
کالری حاصل از چربی در ۲۸ گرم | ۷۵٫۶ | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | ۱۲ | ۳۰ g |
اسید چرب اشباع | ۲۴ | ۱۸ g |
اسید چرب ترانس | ۰ | ۰ g |
پروتیین | ۱ | ۲٫۳ g |
کربوهیدرات | ۰ | ۳٫۵ g |
قند | ۰ | ۳٫۵ g |
سدیم بر حسب میلیگرم | ۱ | ۸۰ mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بسته بندی (واحد) | نوع بسته بندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
خامه استریل۲۰۰سی سی بیس ۳۰درصد | پاکت | ۳۰ | ۰.۲ | ۶ ماه | پاکت | شیرینگ | ۳۲ | ۶.۴ |
خامه استریل ۲۰۰سی سی اسلیم | پاکت | ۳۰ | ۰.۲ | ۶ ماه | پاکت | شیرینگ | ۳۲ | ۶.۴ |