خامه صورتی


خامه استريل

در توليد خامه استريل ابتدا چربي شير گرفته و مقدار چربي در حد 30 درصد تنظيم مي‌شود و تا دماي 137 درجه حرارت دهي مي‌شود. محصول بدست آمده سالم، خوشمزه و پر انرژي است كه به عنوان منبع انرزي در صبحانه و عصرانه استفاده مي‌شود.

مشخصات

ارزش غذایی
خامه استریلیزه
کالری در ۱۰۰ گرم ۲۹۳٫۲
کالری در سهم معادل ۲۸ گرم ۸۲٫۰۹
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم ۲۷۰
کالری حاصل از چربی در ۲۸ گرم ۷۵٫۶
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل ۱۲ ۳۰ g
اسید چرب اشباع ۲۴ ۱۸ g
اسید چرب ترانس ۰ ۰ g
پروتیین ۱ ۲٫۳ g
کربوهیدرات ۰ ۳٫۵ g
قند ۰ ۳٫۵ g
سدیم بر حسب میلی‌گرم ۱ ۸۰ mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بسته بندی (واحد) نوع بسته بندی (پک) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
خامه استریل۲۰۰سی سی بیس ۳۰درصد پاکت ۳۰ ۰.۲ ۶ ماه پاکت شیرینگ ۳۲ ۶.۴
خامه استریل ۲۰۰سی سی اسلیم پاکت ۳۰ ۰.۲ ۶ ماه پاکت شیرینگ ۳۲ ۶.۴

محصولات مشابه