ماست هم زده
انواع مختلف ماست توسط خصوصیات ساختاری متفاوت آنها مشخص می شوند .در ماست هم زده ژل تشکیل شده شکسته می شود ، سرد و بسته بندی می شود . بعد از بسته بندی ویسکوزیته ماست افزایش می یابد و ماست بافت سخت و شکننده ای پیدا می کند . به خاطر تخمیر لاکتوز و تولید اسید لاکتیک توسط باکتریها ، ماست همزده و محصولات تخمیری برای کسانی که عدم تحمل لاکتوز دارند مناسب است . ماست همزده در تولید ماست های طعم دار و ماست میوه ای مناسب تر است و بافت صاف و خامه ای و طعم ترش و شیرین با مزه مشخص میوه خاصی که در آن استفاده می شود را تولید می کند . این محصولات به عنوان دسر استفاده می شوند .مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | ۵۴.۵ | |
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم | ۱۰۹ | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | ۲۲.۵ | |
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم | ۴۵ | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 7.5 | 2.5 g |
اسید چرب اشباع | 16 | 1.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0.1 g |
پروتیین | 12 | 3.2 g |
کربوهیدرات | 3.5 | 4.65 g |
قند | 3.5 | 4.65 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 4 | 40 mg |
انواع بسته بندی
موجود نیست.