پنير بلغاری
پنیر سفید آبنمکی است که در کشور بلغارستان تولید میشود و تکنولوژی تولید آن از این کشور وارد ایران شده است. این پنیر از شیر تازه گاو تهیه شده و در دسته پنیرهای نرم میباشد. این پنیر فرآیند رسیدن خود را در آبنمک طی میکند و به همین دلیل قابلیت نگهداری برای مدت طولانی را دارد. از هر ۷ کیلوگرم شیر گاو ۱ کیلوگرم پنیر بلغاری تولید میشود. مورد مصرف این نوع پنیر در صبحانه و انواع سالادها میباشد. این محصول دارای عطر و طعم و رایحه مطلوبی میباشد که مطابق با ذایقه مصرف کنندگان ایرانی است و فاقد هرگونه مواد شیمیایی نگهدارنده میباشد.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 266.6 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 74.65 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 189 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 52.92 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 9 | 21 g |
اسید چرب اشباع | 20 | 14.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 10 | 18.5 g |
کربوهیدرات | 0 | 0.9 g |
قند | 0 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 21 | 1800 mg |
انواع بسته بندی
موجود نیست.