پنیر بلغاری


پنير بلغاری

پنیر سفید آبنمکی است که در کشور بلغارستان تولید می‌شود و تکنولوژی تولید آن از این کشور وارد ایران شده است. این پنیر از شیر تازه گاو تهیه شده و در دسته پنیرهای نرم می‌باشد. این پنیر فرآیند رسیدن خود را در آبنمک طی می‌کند و به همین دلیل قابلیت نگهداری برای مدت طولانی را دارد. از هر ۷ کیلوگرم شیر گاو ۱ کیلوگرم پنیر بلغاری تولید می‌شود. مورد مصرف این نوع پنیر در صبحانه و انواع سالادها می‌باشد. این محصول دارای عطر و طعم و رایحه مطلوبی می‌باشد که مطابق با ذایقه مصرف کنندگان ایرانی است و فاقد هرگونه مواد شیمیایی نگهدارنده می‌باشد.

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم 266.6
کالری در سهم معادل 28 گرم 74.65
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم 189
کالری حاصل از چربی در 28 گرم 52.92
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 9 21 g
اسید چرب اشباع 20 14.6 g
اسید چرب ترانس 0 0 g
پروتیین 10 18.5 g
کربوهیدرات 0 0.9 g
قند 0 0.9 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 21 1800 mg
انواع بسته بندی
موجود نیست.

محصولات مشابه