پنیر تازه نسبتاً چرب


پنير تازه نسبتاً چرب

اين پنير از شيري كه با روش اولترا فيلتراسيون تغليظ مي‌شود توليد مي‌گردد. اين پنير سرشار از انواع پروتئين‌ها و املاح مي‌باشد و به خاطر نوع فرآوري آن مقادير بالايي از پروتئين در بافت محصول حفظ مي‌شود. اين فرآورده در وزن‌هاي مختلف 300 گرمي تا 450 گرمي و در بسته‌بندي‌هاي گوناگون توليد و به بازار عرضه مي‌شود. درصد چربي اين نوع پنير بين 16 تا 18 درصد بوده و در توليد آن از مواد شيميايي نگهدارنده استفاده نمي‌شود. اين پنير داراي بافتي نرم و عطر و طعمي مطابق با ذائقه مصرف‌كننده ايراني مي‌باشد.

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم 195.6
کالری در سهم معادل 28 گرم 54.77
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم 144
کالری حاصل از چربی در 28 گرم 40.32
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 6 16 g
اسید چرب اشباع 16 11.1 g
اسید چرب ترانس 0 0 g
پروتیین 7 12 g
کربوهیدرات 0 0.9 g
قند 0 0.9 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 15 1320 mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بسته‌بندی (واحد) نوع بسته‌بندی (پک) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
پنیر یواف لیوانی 300 گرمی لیوان 16.5 0.3 ۲ ماه لیوان کارتن ۲۴ 7.2
پنیر یواف لیوانی 350 گرمی لیوان 16.5 0.35 ۲ ماه لیوان کارتن ۲۴ 8.4
پنیر یواف لیوانی 400 گرمی لیوان 16.5 0.4 ۲ ماه لیوان کارتن ۲۴ 9.6
پنیر یواف لیوانی 450 گرمی لیوان 16.5 0.45 ۲ ماه لیوان کارتن ۲۴ 10.8

محصولات مشابه