پنير تازه نسبتاً چرب
اين پنير از شيري كه با روش اولترا فيلتراسيون تغليظ ميشود توليد ميگردد. اين پنير سرشار از انواع پروتئينها و املاح ميباشد و به خاطر نوع فرآوري آن مقادير بالايي از پروتئين در بافت محصول حفظ ميشود. اين فرآورده در وزنهاي مختلف 300 گرمي تا 450 گرمي و در بستهبنديهاي گوناگون توليد و به بازار عرضه ميشود. درصد چربي اين نوع پنير بين 16 تا 18 درصد بوده و در توليد آن از مواد شيميايي نگهدارنده استفاده نميشود. اين پنير داراي بافتي نرم و عطر و طعمي مطابق با ذائقه مصرفكننده ايراني ميباشد.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 195.6 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 54.77 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 144 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 40.32 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 6 | 16 g |
اسید چرب اشباع | 16 | 11.1 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 7 | 12 g |
کربوهیدرات | 0 | 0.9 g |
قند | 0 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 15 | 1320 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر یواف لیوانی 300 گرمی | لیوان | 16.5 | 0.3 | ۲ ماه | لیوان | کارتن | ۲۴ | 7.2 |
پنیر یواف لیوانی 350 گرمی | لیوان | 16.5 | 0.35 | ۲ ماه | لیوان | کارتن | ۲۴ | 8.4 |
پنیر یواف لیوانی 400 گرمی | لیوان | 16.5 | 0.4 | ۲ ماه | لیوان | کارتن | ۲۴ | 9.6 |
پنیر یواف لیوانی 450 گرمی | لیوان | 16.5 | 0.45 | ۲ ماه | لیوان | کارتن | ۲۴ | 10.8 |