پنير يواف کم چرب
اين پنير از شيري كه با روش اولترا فيلتراسيون تغليظ ميشود توليد ميگردد. اين پنير سرشار از انواع پروتئينها و املاح ميباشد و به خاطر نوع فرآوري آن مقادير بالايي از پروتئين در بافت محصول حفظ ميشود. اين فرآورده در وزنهاي مختلف 300 گرمي تا 450 گرمي و در بستهبنديهاي گوناگون توليد و به بازار عرضه ميشود. درصد چربي اين نوع پنير بين 16 تا 18 درصد بوده و در توليد آن از مواد شيميايي نگهدارنده استفاده نميشود. اين پنير داراي بافتي نرم و عطر و طعمي مطابق با ذائقه مصرفكننده ايراني ميباشد. این پنیر برای افرادی که دارای رژیم غذایی کم چربی میباشند مناسب است.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | ۱۵۸ | |
کالری در سهم معادل ۲۸ گرم | ۴۴٫۲۴ | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | ۷۲ | |
کالری حاصل از چربی در ۲۸ گرم | ۲۰٫۱۶ | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | ۳ | ۸ g |
اسید چرب اشباع | ۸ | ۵٫۵ g |
اسید چرب ترانس | ۰ | ۰ g |
پروتیین | ۱۱ | ۲۰ g |
کربوهیدرات | ۰٫۵ | ۱٫۵ g |
قند | ۰٫۵ | ۱٫۵ g |
سدیم بر حسب میلیگرم | ۲ | ۱۸۰ mg |
پتاسیم | ۲ | ۱۴۰mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر بواف لبوانی ۳۰۰گرمی | لیوان | ۸ | ۰.۳ | ۲ ماه | لیوان | ۲۴ | ۷.۲ |
پنیر بواف لبوانی۳۵۰گرمی | لیوان | ۸ | ۰.۳۵ | ۲ ماه | لیوان | ۲۴ | ۸.۴ |
پنیر بواف لبوانی۴۰۰گرمی | لیوان | ۸ | 0.4 | ۲ ماه | لیوان | ۲۴ | 9.6 |
پنیر بواف لبوانی۴۵۰گرمی | لیوان | ۸ | 0.45 | ۲ ماه | لیوان | ۲۴ | 10.8 |