پنیر تازه یونانی (فِتای ایرانی)
پنیر فتا یک پنیر نرم سفید رنگ است که به روش سنتی از شیر گاو تهیه میشود. این پنیر ابتدا به روش سنتی در کوههای شمال یونان تولید و سپس در مناطق مختلف جهان مورد استفاده قرار گرفت. پنیر فتا به پرنسس پنیرها معروف است و به دلیل طعم مناسب و لذیذش، میزان مصرف بالایی دارد. دوره رسیدن آن حداقل ۲ ماه در محلول آبنمک است. از موارد مصرف آن به همراه صبحانه، سالاد مخصوص یونانی با روغن زیتون و پونه کوهی، استیک و انواع ساندویچ و همچنین کلوچه میوه همراه با پنیر فتا با ترکیب گوجهفرنگی، فلفل، پیاز و جعفری میباشد. پنیر فتا میتواند به عنوان ماده اصلی یک غذای خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 195.6 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 54.77 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 144 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 40.32 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 7 | 16 g |
اسید چرب اشباع | 15 | 11.1 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 6.5 | 12 g |
کربوهیدرات | 0 | 0.9 g |
قند | 0 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 16 | 1320 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر تازه یونانی 350 گرمی | لیوان | 16.5 | 0.35 | 2 ماه | لیوان | کارتن | 24 | 8.4 |
پنیر تازه یونانی 400 گرمی | لیوان | 16.5 | 0.4 | 2 ماه | لیوان | کارتن | 24 | 9.6 |
پنیر تازه یونانی 450 گرمی | لیوان | 16.5 | 0.45 | 2 ماه | لیوان | کارتن | 24 | 10.8 |
پنیر تازه یونانی 400 گرمی IML | لیوان | 16.5 | 0.4 | 2 ماه | لیوان | کارتن | 12 | 4.8 |
پنیر تازه یونانی 800 گرمی IML | لیوان | 16.5 | 0.8 | 2 ماه | لیوان | کارتن | 6 | 4.8 |