پنير سفید آبنمکی
پنیر سفید آبنمکی در ناحیه خاورمیانه و بالکان به عنوان غذا برای مردم محسوب شده و تولید این نوع پنیر از طریق خاورمیانه به اروپا برده شده است. این محصول در حال حاضر در کشور ما در شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان با استفاده از دستگاههای کاملاً اتوماتیک بطور کاملا صنعتی و در شرایط بهداشتی تولید میگردد. این پنیر از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به دلیل اینکه فرآیند رسیدن آن در آب نمک انجام میگیرد از لحاظ عطر و طعم بسیار مطلوب و خوشمزه میباشد. در تولید پنیر سنتی از مواد نگهدارنده استفاده نمیشود و بادکردگی در بستههای آن ناشی از تولید گاز CO2 دراثر فعالیت باکتریهای استارتر موجود در بافت آن باشد که به هیچ عنوان نشاندهنده فساد و خرابی محصول نیست.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 266.6 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 74.65 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 189 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 52.92 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 9 | 21 g |
اسید چرب اشباع | 20 | 14.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 10 | 18.5 g |
کربوهیدرات | 0 | 0.9 g |
قند | 0 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 21 | 1800 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر حلب 800 گرمی سنتی | حلب | 21 | 0.8 | 6 ماه | حلب | شرینگ | 8 | 6.4 |
پنیر حلب 1600 گرمی سنتی | حلب | 21 | 1.6 | 6 ماه | حلب | شرینگ | 4 | 6.4 |
پنیر حلب 2 کیلوگرمی سنتی | حلب | 21 | 2 | 6 ماه | حلب | حلب | 1 | 2 |
پنیر حلب 4 کیلوگرمی سنتی | حلب | 21 | 4 | یک سال | حلب | حلب | 1 | 4 |
پنیر حلب 7 کیلوگرمی سنتی | حلب | 21 | 7 | یک سال | حلب | حلب | 1 | 7 |
پنیر حلب 14 کیلوگرمی سنتی | حلب | 21 | 14 | یک سال | حلب | حلب | 1 | 14 |
پنیر سنتی 500 گرمی IML | لیوان | 21 | 0.5 | 3 ماه | لیوان | کارتن | 8 | 4 |