پنیر هالومی
منشا این پنیر در خاور میانه و یونان است و امروزه به طور عمده در سوریه و لبنان تهیه میشود. به صورت سنتی از شیر بز و گوسفند در تولید آن استفاده میشود که بعد از 40 روز آب نمک گذاری میرسد. اما صنایع امروزی از شیر گاو هم برای تولید آن استفاده میکنند و پنیر امروزی این دوره رسیدن را طی نمیکند. این پنیر توسط تکنیک pasta-filata (روش تولید پنیرهای ایتالیایی ) تهیه میشود و در قالبهایی به شکل بلوکهای مسطح با یک پیچ خوردگی (تا خوردگی ) مرکزی شکل میگیرند. قالبهای پنیر هر کدام به صورت وکیوم با مقدار کمیآب پنیر بسته بندی میشوند. این پنیر سفید رنگ است و شبیه موزارلا بافت لایه لایه دارد اما مزه شور دارد و در آب نمک طبیعی ذخیره میشود. این پنیر را میتوان برای بیشتر از یک سال در دمای -18 درجه سانتیگراد به صورت فریز شده نگه داری کرد و برای فروش آن را به +4 درجه رساند تا دفراست شود. برای مزه دار کردن آن از نعناع استفاده میشود و به طور سنتی برگهای تازه نعناع به عنوان نگه دارنده در آن استفاده میشود و این باعث خوش عطر شدن و تازه ماندن و نگه داری بهتر آن میشود.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 300 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 84 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 216 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 60.5 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 10 | 24 g |
اسید چرب اشباع | 21 | 15 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 11 | 20 g |
کربوهیدرات | 1 | 0.9 g |
قند | 1 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 9 | 800 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر وکیوم | بسته | 21 | 0.35 | 3 ماه | وکیوم | کارتن | 16 | 5.6 |
پنیر وکیوم | بسته | 21 | 0.20 | 3 ماه | وکیوم | کارتن | 16 | 5.6 |