پنیر پرورده ورقه‌ای


پنير پروسس ورقه اي

در توليد پنير پروسس ورقه اي از انواع پنيرها ي تازه و رسيده همراه با كره و ساير افزودنيها ي مجاز غذايي استفاده مي شود وپنير تا دماي 140 درجه سانتيگراد حرارت مي بيند كه به همين علت نياز به استفاده از مواد شيميايي نگهدارنده نيست و عمر نگهداري اين محصول طولاني ميباشد . دستگاه توليد و بسته بندي اين محصول مطابق فن آوري روز دنيا و ساخت كشورسو ئيس مي باشد موارد مصرف آن تهيه ميان وعده هاي غذايي - نان و پنير- تهيه انواع ساندويچهاي گرم و سرد و قابل مصرف در تهيه انواع غذاهها مانند لازانيا . ماكاروني .املت . پيتزا . اسنك و ...

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم 291.2
کالری در سهم معادل 18 گرم 52.42
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم 190.8
کالری حاصل از چربی در 18 گرم 34.34
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 5 21.2 g
اسید چرب اشباع 12 13.3 g
اسید چرب ترانس 0 0 g
پروتیین 6 16.4 g
کربوهیدرات 1 8.7 g
قند 1 8.7 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 10 1345 mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بستهبندی (واحد) نوع بستهبندی (پک) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
پنیر پرورده ورقه‌ای بسته 21 0.18 6 ماه نایلون کارتن 18 3.24

محصولات مشابه