پنیر کم چرب سنتی


پنیر کم چرب سنتی

پنیر کم چرب به عنوان یکی از اجزای اصلی صبحانه و همچنین تهیه میان وعده های غذایی نان و پنیر و برای افرادی است که نیاز به مصرف لبنیات کم چرب و کم نمک در رژیم غذایی خود دارند. این فراورده با استفاده از امکانات و تجهیزات کالا اتوماتیک تولید و بسته بندی می شود و قالبهای آن با وزن ۳۵۰ گرم در داخل فیلم مخصوص تحت شرایط خلا بسته بندی می گردد. در تولید این محصول از مواد نگهدارنده استفاده نشده است و بادکردگی در این نوع پنیر ناشی از تولید گاز CO2 دراثر فعالیت باکتریهای استارتر موجود در بافت آن می باشد و به هیچ عنوان نشان دهنده فساد و خرابی نیست. میزان چربی موجود در این نوع پنیر حداکثر۱۲ درصد و میزان نمک آن ۲.۵ می باشد.

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم 158
کالری در سهم معادل 28 گرم 44.24
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم 72
کالری حاصل از چربی در 28 گرم 20.16
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 3.5 8 g
اسید چرب اشباع 7.5 5.5 g
اسید چرب ترانس 0 0 g
پروتیین 10.8 20 g
کربوهیدرات 0.5 1.5 g
قند 0.5 1.5 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 2 180mg
پتاسیم 1.6 140mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بستهبندی (واحد) نوع بستهبندی (پک) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
پنیر وکیوم رژیمی بسته 12 0.35 2 ماه وکیوم کارتن 16 5.6

محصولات مشابه