پنیر یو-اِف حلب


این پنیر از شیری که با روش اولترا فیلتراسیون تغلیظ می‌شود تولید می‌گردد. این پنیر سرشار از انواع پروتیین‌ها و املاح می‌باشد و به خاطر نوع فراوری آن مقادیر بالایی از پروتیین در بافت محصول حفظ می‌شود. این فراورده در وزن‌های مختلف 300 گرمی‌ تا 14 کیلویی در بسته‌بندی‌های گوناگون تولید و به بازار عرضه می‌شود. درصد چربی این نوع پنیر بین 16 تا 18 درصد بوده و در تولید آن از مواد شیمیایی نگهدارنده استفاده نمی‌شود. این پنیر دارای بافتی نرم و عطر و طعمی‌ مطابق با ذایقه مصرف‌کننده ایرانی می‌باشد. از مزایای این نوع بسته‌بندی افزایش ماندگاری این پنیر می‌باشد.

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم 195.6
کالری در سهم معادل 28 گرم 54.77
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم 144
کالری حاصل از چربی در 28 گرم 40.32
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 6 16 g
اسید چرب اشباع 16 11.1 g
اسید چرب ترانس 0 0 g
پروتیین 7 12 g
کربوهیدرات 0 0.9 g
قند 0 0.9 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 15 1320 mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بسته‌بندی (واحد) نوع بسته‌بندی (پک) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
پنیر حلب 400 گرمی گرد حلب 16.5 0.4 3 ماه حلب شیرینگ 8 3.2
پنیر حلب 800 گرمی یواف حلب 16.5 0.8 5 ماه حلب حلب 8 3.2
پنیر حلب 1600 گرمی یواف حلب 16.5 1.6 5 ماه حلب حلب 4 6.4
پنیر حلب 7 کیلوگرمی یواف حلب 16.5 7 5 ماه حلب حلب 1 7
پنیر حلب 14 کیلوگرمی یواف حلب 16.5 14 5 ماه حلب حلب 1 14

محصولات مشابه