اهداف ما



شركت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان با هدف حفظ تنها زیست كره انسان و باقی‌ماندن در بازار رقابتی، با انتخاب و استقرار سیستم مدیریت زیست‌محیطی 14001:2015 ISO ، سیستم مدیریت كیفیت ISO9001:2015 ، سیستم مدیریت ایمنی موادغذایی ISO22000:2005 و HACCP ، استاندارد الزامات عمومی برای احراز صلاحیت آزمایشگاه‌های آزمون و كالیبراسیون ایزو 17025 ، استاندارد2007: 18001 OHSAS ، استانداردISO50001:2011 ، استاندارد 2004: ISO10002 ، استاندارد ISO10015:1999 و 5S خط مشی خود را در جهت رضایت مشتری، رضایت كاركنان، كاهش هزینه‌ها، بهبود مستمركیفیت، حفاظت و ایمنی شغلی، ایمنی و سلامت فرآورده‌های تولیدی خود، حفاظت از محیط زیست و بهبود عملکرد انرژی در ارتباط با فعالیت‌های خود (تولید محصولات لبنی: شیر پاستوریزه، شیر استریلیزه، انواع پنیر، کشک، ماست، خامه، دوغ و ...)، به شرح زیر اعلام می‌نماید:

۱. کسب رضایت مشتریان

مشتریان کانون توجه و ضامن بقا و پیشرفت ما هستند. از این رو با شناسایی و درک صحیح نیازها و انتظارات، تامین نیازهای تلویحی و تصریحی آن ها متعهد به افزایش سطح رضایت مشتریان و کاهش نارضایتی آنها هستیم.

۲. بهبود کارایی سیستم‌ها

بهبود مستمر کارایی و اثر بخشی سیستم‌ها با تولید محصولات با کیفیت و افزایش کارایی و اثر بخشی سیستم‌ها بدون توجه به پایش عملکرد فرایندها و نقش موثر و تعیین‌کننده یک ساختار سازمانی قوی، دست نیافتنی و سخت می‌باشد.

۳. سلامت فرآورده‌های تولیدی

با شناسایی، ارزیابی، کنترل مخاطرات و رعایت شرایط خوب ساخت و نیز پیروی از قوانین و مقررات مربوطه متعهد به تضمین ایمنی و سلامت مصرف‌کنندگان هستیم. ما این تعهد را با اندازه‌گیری اهداف سیستم ایمنی سلامت غذا تضمین می‌نماییم.

بیشتر بخوانید...

۴. حفاظت از محیط زیست

با شناسایی جنبه‌ها و پیامدهای زیست محیطی فعالیت‌های شرکت، خود را متعهد به بهبود مستمر و پیشگیری از آلودگی آب، خاک، هوا و منابع می‌بینم. با بهینه‌سازی سیستم تصفیه پساب، کاهش ضایعات، کاهش مصارف انرژی، و تبعیت از قوانین و مقررات محیط زیست را ضروری می‌دانیم.

بررسی استاندارد دریافتی

۵. ارزش منابع انسانی

تحقق اهداف در سایه آموزش مستمر، ارتقای مهارت و توانایی‌های علمی و فنی و مشارکت فکری نیروی انسانی، رعایت اصل صیانت نیروی انسانی متناسب با مخاطرات ایمنی و بهداشت شغلی کارکنان امکان پذیر است و از طریق ارتباطات مناسب با پیمانکاران، تامین‌کنندگان، مراجع صلاحیت‌دار مواد غذایی، مشتریان یا مصرف‌کنندگان، سازمان‌ها و بخش‌های وابسته و ارتباطات داخلی، اطلاعات مرتبط با ایمنی مواد غذایی در تمام زنجیره غذا بطور مناسب و کافی قابل دستیابی می‌باشد.

۶. قوانین بهداشت و ایمنی

تعهد به تبعیت از قوانین بهداشت و ایمنی – با رعایت قوانین و اصول بهداشت حرفه‌ای و ایمنی متناسب با ماهیت و میزان ریسک فرآیند و عملیات شاهد زیبندگی ادب و اخلاق کاری و کاهش خطرات و ریسک آن‌ها در محیط کار کار گردیده و خود را متعهد به پیشگیری از مصدومیت، بیماری و بهبود مستمر مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی می‌نماییم.

۷. استاندارد 17025

ارایه خدمات به مشتریان آزمایشگاه مطابق با الزامات استاندارد 17025 – انجام آزمایشات مطابق با اهداف سیستم کیفیت با اعمال رویه حرفه‌ای خوب و از طریق کارکنان مجرب و مرتبط با فعالیتهای آزمون و کالیبراسیون بگونه‌ای که خط مشی و روشهای اجرایی مستند بکار گرفته شود و خواسته‌های مشتریان و روش‌های استاندارد برآورده شود.

۸. افزایش فروش

از طریق بهبود مستمر کیفیت، تنوع محصولات، اجرای برنامه‌های دوره‌ای فروش و کاهش هزینه‌ها در صدد رشد سرانه مصرف شیر و فرآورده‌های آن، افزایش سهم بازار داخلی و دستیابی به بازارهای خارجی هستیم.

من ا…التوفيق

محمد مهدی گرجی

مديرعامل و نایب‌رئیس هیئت مدیره