پنیر پروبیوتیک یو-اِف


پنير پروبيوتيک يو-اِف

در تولید این پنیر شیر با روش اولترا فیلتراسیون تغلیظ می‌شود. سپس به شیر تغلیظ شده استارتر پنیر همراه با استارتر پروبیوتیک و مایه پنیر افزوده می‌شود و داخل حلب بسته‌بندی می‌گردد. عمل تشکیل لخته و افزودن نمک در داخل حلب‌ها صورت می‌گیرد. درصد چربی این نوع پنیر بین 16 تا 18 درصد بوده و در در تولید آن از هیچ ماده‌ شیمیایی نگهدارنده‌ای استفاده نمی‌شود. به دلیل همراه نمودن خواص بالای شیر با خواص تغذیه‌ای باکتری‌های پروبیوتیک این نوع محصول از خواص تغذیه‌ای بالایی برخوردار می‌باشد و به عنوان یکی از اجزای اصلی صبحانه و همچنین تهیه میان وعده‌های غذایی نان و پنیر استفاده می‌گردد.

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم 195.6
کالری در سهم معادل 28 گرم 54.77
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم 144
کالری حاصل از چربی در 28 گرم 40.32
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 6 16 g
اسید چرب اشباع 16 11.1 g
اسید چرب ترانس 0 0 g
پروتیین 7 12 g
کربوهیدرات 0 0.9 g
قند 0 0.9 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 15 1320 mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بسته‌بندی (واحد) نوع بسته‌بندی (پک) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
پنیر حلب 400 گرمی گرد پروبیوتیک حلب 16 0.4 3 ماه حلب شیرینگ 8 3.2
پنیر لیوانی 400 گرمی پروبیوتیک حلب 16 0.4 2 ماه لیوان کارتن 24 9.6
پنیر وکیوم 400 گرمی پروبیوتیک بسته 16 0.4 3 ماه وکیوم کارتن 16 6.4

محصولات مشابه