شیر استرلیزه

شیر-نیم-چرب

در تولید شیر استریل پس از تنظیم درصد چربی در شیرهای صنعتی، محصول تا دمای حدود ۱۴۰ درجه سانتیگراد حرارت داده می‌شود و به همین دلیل عاری از هرگونه میکروب بیماری‌زا و غیر بیماری‌زا می‌باشد که قابلیت نگهداری آن را تا ۶ ماه افزایش می‌دهد. دستگاه تولید و بسته بندی این محصول مطابق فناوری روز دنیا و ساخت کشور سوئد می‌باشد. این محصول به عنوان یک غذای کامل و مطمئن در صبحانه و میان‌وعده غذایی است و همچنین برای افرادی که از بی‌خوابی رنج می‌برند مصرف یک لیوان یک ساعت قبل از خواب مفید است. بسته‌بندی این محصول در پاکت‌های بیس و اسلیم ۲۰۰ سی‌سی می‌باشد.

مشخصات

ارزش غذایی
شیر نیم چرب
کالری در ۱۰۰ گرم ۵۴.۵
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم ۱۰۹
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم ۲۲.۵
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم ۴۵
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 7.5 2.5 g
اسید چرب اشباع 16 1.6 g
اسید چرب ترانس 0 0.1 g
پروتیین 12 3.2 g
کربوهیدرات 3.5 4.65 g
قند 3.5 4.65 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 4 40 mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بستهبندی (واحد) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
شیر استریل ۲۰۰ سی‌سی بیس پاکت ۲.۵ ۰.۲۰۶ ۶ ماه پاکت ۲۷ ۵.۵۶۲
شیر استریل ۲۰۰ سی‌سی اسلیم پاکت ۲.۵ ۰.۲۰۶ ۶ ماه پاکت ۳۲ ۶.۵۹۲

محصولات مشابه