ماست هم زده


ماست هم زده

انواع مختلف ماست توسط خصوصیات ساختاری متفاوت آنها مشخص می شوند .در ماست هم زده ژل تشکیل شده شکسته می شود ، سرد و بسته بندی می شود . بعد از بسته بندی ویسکوزیته ماست افزایش می یابد و ماست بافت سخت و شکننده ای پیدا می کند . به خاطر تخمیر لاکتوز و تولید اسید لاکتیک توسط باکتریها ، ماست همزده و محصولات تخمیری برای کسانی که عدم تحمل لاکتوز دارند مناسب است . ماست همزده در تولید ماست های طعم دار و ماست میوه ای مناسب تر است و بافت صاف و خامه ای و طعم ترش و شیرین با مزه مشخص میوه خاصی که در آن استفاده می شود را تولید می کند . این محصولات به عنوان دسر استفاده می شوند .

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم ۵۴.۵
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم ۱۰۹
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم ۲۲.۵
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم ۴۵
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 7.5 2.5 g
اسید چرب اشباع 16 1.6 g
اسید چرب ترانس 0 0.1 g
پروتیین 12 3.2 g
کربوهیدرات 3.5 4.65 g
قند 3.5 4.65 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 4 40 mg
انواع بسته بندی
موجود نیست.

محصولات مشابه