پنیر هالومی (سرخ کردنی)


پنیر هالومی

منشا این پنیر در خاور میانه و یونان است و امروزه به طور عمده در سوریه و لبنان تهیه می‌شود. به صورت سنتی از شیر بز و گوسفند در تولید آن استفاده می‌شود که بعد از 40 روز آب نمک گذاری میرسد. اما صنایع امروزی از شیر گاو هم برای تولید آن استفاده می‌کنند و پنیر امروزی این دوره رسیدن را طی نمی‌کند. این پنیر توسط تکنیک pasta-filata (روش تولید پنیرهای ایتالیایی ) تهیه می‌شود و در قالبهایی به شکل بلوکهای مسطح با یک پیچ خوردگی (تا خوردگی ) مرکزی شکل می‌گیرند. قالبهای پنیر هر کدام به صورت وکیوم با مقدار کمی‌آب پنیر بسته بندی می‌شوند. این پنیر سفید رنگ است و شبیه موزارلا بافت لایه لایه دارد اما مزه شور دارد و در آب نمک طبیعی ذخیره می‌شود. این پنیر را می‌توان برای بیشتر از یک سال در دمای -18 درجه سانتیگراد به صورت فریز شده نگه داری کرد و برای فروش آن را به +4 درجه رساند تا دفراست شود. برای مزه دار کردن آن از نعناع استفاده می‌شود و به طور سنتی برگهای تازه نعناع به عنوان نگه دارنده در آن استفاده میشود و این باعث خوش عطر شدن و تازه ماندن و نگه داری بهتر آن میشود.

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم 300
کالری در سهم معادل 28 گرم 84
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم 216
کالری حاصل از چربی در 28 گرم 60.5
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 10 24 g
اسید چرب اشباع 21 15 g
اسید چرب ترانس 0 0 g
پروتیین 11 20 g
کربوهیدرات 1 0.9 g
قند 1 0.9 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 9 800 mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بستهبندی (واحد) نوع بستهبندی (پک) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
پنیر وکیوم بسته 21 0.35 3 ماه وکیوم کارتن 16 5.6
پنیر وکیوم بسته 21 0.20 3 ماه وکیوم کارتن 16 5.6

محصولات مشابه