این پنیر از شیری که با روش اولترا فیلتراسیون تغلیظ میشود تولید میگردد. این پنیر سرشار از انواع پروتیینها و املاح میباشد و به خاطر نوع فراوری آن مقادیر بالایی از پروتیین در بافت محصول حفظ میشود. این فراورده در وزنهای مختلف 300 گرمی تا 14 کیلویی در بستهبندیهای گوناگون تولید و به بازار عرضه میشود. درصد چربی این نوع پنیر بین 16 تا 18 درصد بوده و در تولید آن از مواد شیمیایی نگهدارنده استفاده نمیشود. این پنیر دارای بافتی نرم و عطر و طعمی مطابق با ذایقه مصرفکننده ایرانی میباشد. از مزایای این نوع بستهبندی افزایش ماندگاری این پنیر میباشد.
مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 195.6 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 54.77 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 144 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 40.32 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 6 | 16 g |
اسید چرب اشباع | 16 | 11.1 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 7 | 12 g |
کربوهیدرات | 0 | 0.9 g |
قند | 0 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 15 | 1320 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر حلب 400 گرمی گرد | حلب | 16.5 | 0.4 | 3 ماه | حلب | شیرینگ | 8 | 3.2 |
پنیر حلب 800 گرمی یواف | حلب | 16.5 | 0.8 | 5 ماه | حلب | حلب | 8 | 3.2 |
پنیر حلب 1600 گرمی یواف | حلب | 16.5 | 1.6 | 5 ماه | حلب | حلب | 4 | 6.4 |
پنیر حلب 7 کیلوگرمی یواف | حلب | 16.5 | 7 | 5 ماه | حلب | حلب | 1 | 7 |
پنیر حلب 14 کیلوگرمی یواف | حلب | 16.5 | 14 | 5 ماه | حلب | حلب | 1 | 14 |