دوغ
دوغ يكي از نوشيدنيهاي سنتي ايراني هاست كه علاوه برتامين مقداري از آب مورد نياز بدن مقاديري كلسيم ، برخي ويتامينهاي گروه ب و همچنين ويتامين D را به بدن مي رساند. از اينرو نوشيدني لبني مناسبي است كه ميتواند جايگزين نوشابه هاي گازدار شيرين گردد و براي افرادي كه داراي تراكم استخواني پايين و يا مبتلا به پوكي استخوان ميباشند منبع سرشار از كلسيم به شمار ميرود. این محصول در اوزان 250 ، 1500 ، 2000 و 2500 سی سی تولید می گردد.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | ۵۴.۵ | |
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم | ۱۰۹ | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | ۲۲.۵ | |
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم | ۴۵ | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 7.5 | 2.5 g |
اسید چرب اشباع | 16 | 1.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0.1 g |
پروتیین | 12 | 3.2 g |
کربوهیدرات | 3.5 | 4.65 g |
قند | 3.5 | 4.65 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 4 | 40 mg |
انواع بسته بندی
موجود نیست.