روغن حيواني
از كره پاستوريزه در شرايط كاملاً بهداشتي و صنعتي توليد ميگردد و همانند كره منبع غني از ويتاميتهاي محلول در چربي و اسيدهاي چرب ضروري مي باشد. روغن حيواني در قوطي هاي فلزي بستهبندي ميگردد و به همين دليل قابليت نگهداري به مدت يكسال را داراست.مشخصات
ارزش غذایی
روغن حیوانی | ||
---|---|---|
کالری در ۱۰۰ گرم | ۸۹۵٫۶۲ | |
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم | ۱۱۴٫۲ | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | ۸۹۵٫۵ | |
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم | ۱۱۴٫۱۷ | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | ۱۸ | ۹۹٫۵ g |
اسید چرب اشباع | ۳۹ | ۶۱٫۹ g |
اسید چرب ترانس | ۰ | ۰ g |
پروتیین | ۰ | ۰٫۳ g |
کربوهیدرات | ۰ | ۰ g |
قند | ۰ | ۰ g |
سدیم بر حسب میلیگرم | ۰ | ۲ mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بسته بندی (واحد) | نوع بسته بندی(پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
روغن حلب | حلب | ۹۹.۵ | ۰.۷۵ | یکسال | حلب | شیرینگ | ۵ | ۳.۷۵ |