پنیر سفید ایرانی


پنیر سفید ایرانی (پنير يو-اِف IML)

این پنیر از شیری که با روش اولترا فیلتراسیون تغلیظ می‌شود تولید می‌گردد. این پنیر سرشار از انواع پروتیین‌ها و املاح می‌باشد و به خاطر نوع فرآوری آن مقادیر بالایی از پروتیین در بافت محصول حفظ می‌شود. این فراورده در وزن‌های مختلف ۴۰۰ و۸۰۰ گرمی‌ و در بسته بندی IML تولید و به بازار عرضه می‌شود. درصد چربی این نوع پنیر بین 16 تا 18 درصد بوده و در تولید آن از مواد شیمیایی نگهدارنده استفاده نمی‌شود. این پنیر دارای بافتی نرم و عطر و طعمی‌ مطابق با ذایقه مصرف کننده ایرانی می‌باشد. از مزایای این نوع بسته بندی افزایش ماندگاری این پنیر می‌باشد.

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم 195.6
کالری در سهم معادل 28 گرم 54.77
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم 144
کالری حاصل از چربی در 28 گرم 40.32
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 6 16 g
اسید چرب اشباع 16 11.1 g
اسید چرب ترانس 0 0 g
پروتیین 7 12 g
کربوهیدرات 0 0.9 g
قند 0 0.9 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 15 1320 mg
انواع بسته بندی
نوع محصول واحد درصد چربی وزن (KG) زمان ماندگاری نوع بسته‌بندی (واحد) نوع بسته‌بندی (پک) تعداد در هر پک وزن خالص (پک / کیلوگرم)
پنیر 400 گرمی iml یواف لیوان 16.5 0.4 3 ماه لیوان کارتن 12 4.8
پنیر 800 گرمی iml یواف لیوان 16.5 0.8 3 ماه لیوان کارتن 6 4.8

محصولات مشابه