پنير سفيد پاستوریزه
پنیر سفید پاستوریزه در ناحیه خاورمیانه و بالکان به عنوان غذا برای مردم محسوب شده و تولید این نوع پنیر از طریق خاورمیانه به اروپا برده شده. این محصول در حال حاضر در کشور ما در شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان با استفاده از دستگاههای کاملاً اتوماتیک بطور کاملا صنعتی و در شرایط بهداشتی تولید میگردد. این پنیر از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به دلیل اینکه فرایند رسیدن آن در آب نمک انجام میگیرد از لحاظ عطر و طعم بسیار مطلوب و خوشمزه میباشد. در تولید پنیر سنتی از مواد نگهدارنده استفاده نمیشود و باد کردگی در بستههای آن ناشی از تولید گاز CO2 دراثر فعالیت باکتریهای استارتر موجود در بافت آن باشد که به هیچ عنوان نشان دهنده فساد و خرابی محصول نیست.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 266.6 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 74.65 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 189 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 52.92 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 9 | 21 g |
اسید چرب اشباع | 20 | 14.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 10 | 18.5 g |
کربوهیدرات | 0 | 0.9 g |
قند | 0 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 21 | 1800 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر وکیوم | بسته | 21 | 0.35 | ۳ ماه | وکیوم | کارتن | 16 | 5.6 |