پنیر لیو


پنیر لیو

اين پنير از شيري كه با روش اولترا فيلتراسيون تغليظ مي‌شود توليد مي‌گردد. اين پنير سرشار از انواع پروتئين‌ها و املاح مي‌باشد و به خاطر نوع فرآوري آن مقادير بالايي از پروتئين در بافت محصول حفظ مي‌شود. اين فرآورده در وزن‌هاي مختلف 300 گرمي تا 450 گرمي و در بسته‌بندي‌هاي گوناگون توليد و به بازار عرضه مي‌شود. درصد چربي اين نوع پنير بين 16 تا 18 درصد بوده و در توليد آن از مواد شيميايي نگهدارنده استفاده نمي‌شود. اين پنير داراي بافتي نرم و عطر و طعمي مطابق با ذائقه مصرف‌كننده ايراني مي‌باشد. این پنیر برای افرادی که دارای رژیم غذایی کم چربی می‌باشند مناسب است.

مشخصات

ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم ۵۴.۵
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم ۱۰۹
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم ۲۲.۵
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم ۴۵
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم مقدار در هر ۱۰۰ گرم
چربی کل 7.5 2.5 g
اسید چرب اشباع 16 1.6 g
اسید چرب ترانس 0 0.1 g
پروتیین 12 3.2 g
کربوهیدرات 3.5 4.65 g
قند 3.5 4.65 g
سدیم بر حسب میلی‌گرم 4 40 mg
انواع بسته بندی
مشخص نشده است.

محصولات مشابه