پنير پروبيوتيک يو-اِف
در تولید این پنیر شیر با روش اولترا فیلتراسیون تغلیظ میشود. سپس به شیر تغلیظ شده استارتر پنیر همراه با استارتر پروبیوتیک و مایه پنیر افزوده میشود و داخل حلب بستهبندی میگردد. عمل تشکیل لخته و افزودن نمک در داخل حلبها صورت میگیرد. درصد چربی این نوع پنیر بین 16 تا 18 درصد بوده و در در تولید آن از هیچ ماده شیمیایی نگهدارندهای استفاده نمیشود. به دلیل همراه نمودن خواص بالای شیر با خواص تغذیهای باکتریهای پروبیوتیک این نوع محصول از خواص تغذیهای بالایی برخوردار میباشد و به عنوان یکی از اجزای اصلی صبحانه و همچنین تهیه میان وعدههای غذایی نان و پنیر استفاده میگردد.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 195.6 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 54.77 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 144 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 40.32 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 6 | 16 g |
اسید چرب اشباع | 16 | 11.1 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 7 | 12 g |
کربوهیدرات | 0 | 0.9 g |
قند | 0 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 15 | 1320 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر حلب 400 گرمی گرد پروبیوتیک | حلب | 16 | 0.4 | 3 ماه | حلب | شیرینگ | 8 | 3.2 |
پنیر لیوانی 400 گرمی پروبیوتیک | حلب | 16 | 0.4 | 2 ماه | لیوان | کارتن | 24 | 9.6 |
پنیر وکیوم 400 گرمی پروبیوتیک | بسته | 16 | 0.4 | 3 ماه | وکیوم | کارتن | 16 | 6.4 |