پنير پرورده ورقه اي کم چرب
در توليد پنير پروسس ورقه اي از انواع پنيرهاي تازه و رسيده همراه با كره و ساير افزودنيها ي مجاز غذايي استفاده مي شود و پنير تا دماي 140 درجه سانتيگراد حرارت مي بيند كه به همين علت نياز به استفاده از مواد شيميايي نگهدارنده نيست و عمر نگهداري اين محصول طولاني مي باشد . دستگاه توليد و بسته بندي اين محصول مطابق فن آوري روز دنيا و ساخت كشور سوئيس مي باشد. موارد مصرف آن تهيه ميان وعده هاي غذايي-نان و پنير- تهيه انواع ساندويچ هاي گرم و سرد و قابل مصرف در تهيه انواع غذاها مانند لازانيا . ماكاروني .املت . پيتزا . اسنك و ... مي باشد. پنير پرورده ورقه اي کم چرب در مقایسه با نوع معمولی آن دارای میزان چربی کمتری استمشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 159.2 | |
کالری در سهم معادل 18 گرم | 28.66 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 108 | |
کالری حاصل از چربی در 18 گرم | 19.44 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 3 | 12 g |
اسید چرب اشباع | 7 | 7.52 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 6 | 16.4 g |
کربوهیدرات | 1 | 8.7 g |
قند | 1 | 8.7 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 10 | 1345 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر پرورده ورقهای کمچرب | بسته | 12 | 0.18 | 6 ماه | نایلون | کارتن | 18 | 3.24 |