اين پنير از شيري كه با روش اولترا فيلتراسيون تغليظ ميشود توليد ميگردد. اين پنير سرشار از انواع پروتئينها و املاح ميباشد و به خاطر نوع فرآوري آن مقادير بالايي از پروتئين در بافت محصول حفظ ميشود. اين فرآورده در وزنهاي مختلف 300 گرمي تا 450 گرمي و در بستهبنديهاي گوناگون توليد و به بازار عرضه ميشود. درصد چربي اين نوع پنير بين 16 تا 18 درصد بوده و در توليد آن از مواد شيميايي نگهدارنده استفاده نميشود. اين پنير داراي بافتي نرم و عطر و طعمي مطابق با ذائقه مصرفكننده ايراني ميباشد. این پنیر برای افرادی که دارای رژیم غذایی کم چربی میباشند مناسب است.
مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | ۵۴.۵ | |
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم | ۱۰۹ | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | ۲۲.۵ | |
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم | ۴۵ | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 7.5 | 2.5 g |
اسید چرب اشباع | 16 | 1.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0.1 g |
پروتیین | 12 | 3.2 g |
کربوهیدرات | 3.5 | 4.65 g |
قند | 3.5 | 4.65 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 4 | 40 mg |
انواع بسته بندی
موجود نیست.