كره پاستوریزه
كره، از خامه پاستوريزه اي كه از شيرتازه گاو بدست مي آيد توليد ميگردد و حاوي بيشتر مواد مغذي شير مي باشد . كره منبع غني از ويتامينهاي حياتي از K، E ، D ، A و اسيدهاي چرب ضروري براي سلامت انسان مي باشد. اين محصول به صورت بسته بنديهاي تكنفره و يا در پوششهاي آلومينيومي 50 تا 100 گرمي توليد و به بازار عرضه مي شود. کره تولیدی این شرکت به دلیل عاری بودن از هرگونه موادنگهدارنده، می بایست در دمای زیر صفر یا در داخل فریزر نگهداری شود.مشخصات
ارزش غذایی
کره | ||
---|---|---|
کالری در ۱۰۰ گرم | ۷۴۲ | |
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم | ۱۰۳٫۸۸ | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | ۷۳۸ | |
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم | ۱۰۳٫۳۲ | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | ۱۷ | ۸۲ g |
اسید چرب اشباع | ۳۶ | ۵۱٫۵ g |
اسید چرب ترانس | ۰ | ۰ g |
پروتیین | ۰ | ۰٫۹ g |
کربوهیدرات | ۰ | ۰٫۱ g |
قند | ۰ | ۰٫۱ g |
سدیم بر حسب میلیگرم | ۰ | ۱۱ mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
کره ۱۰گرمی | لیوان | ۸۵ | ۰.۰۱ | ۶ ماه | لیوان | ۶۰ | ۰.۶ |
کره ۱۵۰گرمی | لیوان | ۸۵ | ۰.۰۱۵ | ۶ ماه | لیوان | ۶۰ | ۰.۹ |
کره ۵۰گرمی | قالب | ۸۵ | ۰.۰۵۰ | یکسال | قالب | ۶۰ | ۳ |
کره ۱۰۰گرمی | قالب | ۸۵ | ۰.۱ | یکسال | قالب | ۶۰ | ۶ |