در تولید شیر استریل پس از تنظیم درصد چربی در شیرهای صنعتی، محصول تا دمای حدود ۱۴۰ درجه سانتیگراد حرارت داده میشود و به همین دلیل عاری از هرگونه میکروب بیماریزا و غیر بیماریزا میباشد که قابلیت نگهداری آن را تا ۶ ماه افزایش میدهد. دستگاه تولید و بسته بندی این محصول مطابق فناوری روز دنیا و ساخت کشور سوئد میباشد. این محصول به عنوان یک غذای کامل و مطمئن در صبحانه و میانوعده غذایی است و همچنین برای افرادی که از بیخوابی رنج میبرند مصرف یک لیوان یک ساعت قبل از خواب مفید است. بستهبندی این محصول در پاکتهای بیس و اسلیم ۲۰۰ سیسی میباشد.
مشخصات
ارزش غذایی
شیر نیم چرب | ||
---|---|---|
کالری در ۱۰۰ گرم | ۵۴.۵ | |
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم | ۱۰۹ | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | ۲۲.۵ | |
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم | ۴۵ | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 7.5 | 2.5 g |
اسید چرب اشباع | 16 | 1.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0.1 g |
پروتیین | 12 | 3.2 g |
کربوهیدرات | 3.5 | 4.65 g |
قند | 3.5 | 4.65 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 4 | 40 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
شیر استریل ۲۰۰ سیسی بیس | پاکت | ۲.۵ | ۰.۲۰۶ | ۶ ماه | پاکت | ۲۷ | ۵.۵۶۲ |
شیر استریل ۲۰۰ سیسی اسلیم | پاکت | ۲.۵ | ۰.۲۰۶ | ۶ ماه | پاکت | ۳۲ | ۶.۵۹۲ |