ماست پاستوريزه سطلی
ماست به عنوان يك فراورده تخميري سرشار از ويتاميتها و املاح معدني است كه همراه با غذا مصرف مي شود و بعنوان جانشيني براي شير در افرادي كه عدم تحمل لاكتوز شير را دارند توصيه مي گردد. در توليد ماست ، شير تا دماي پاستوريزاسيون حرارت ميبيند به همين دليل فاقد هرگونه ميكروارگانيسم بيماريزا مي باشد. درصد چربي در انواع ماست هاي توليد شده در شركت پگاه گلپايگان 4.2 درصد و خامه اي 6 درصد مي باشد. نوع بسته بندي آن 1500گرمي و دبه 2.5 كيلويي و زمان ماندگاري 20 روز است .مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 70.6 | |
کالری در سهم معادل 100 گرم | 70.6 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 37.8 | |
کالری حاصل از چربی در 100 گرم | 37.8 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 6.5 | 4.2 g |
اسید چرب اشباع | 13 | 2.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 7 | 3.5 g |
کربوهیدرات | 2 | 4.7 g |
قند | 2 | 4.7 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 2 | 40 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ماست ۲۵۰۰ گرمی 4.2 درصد | سطل | 4.2 | 2.5 | ۲۰ روز | سطل | شیرینگ | 2 | 5 |
ماست ۲۵۰۰ گرمی ۶ درصد | سطل | 6 | 2.5 | ۲۰ روز | سطل | شیرینگ | 2 | 5 |