پنیر کشکوال
پنیر کشکاوال از دسته پنیرهای نیمه سخت و زرد رنگ بوده کـه در کشورهـای مختلف جهـان از جمله ایتالیا، بلغارستان جمـهوری مقدونیه، عـربستان، رومانی و ترکیه بـا نامهـای متفاوت و به مقدار زیاد از شیر گاو یا گوسفند تولید میگردد این پنیر برای تهیه انواع غذاها از جمله پیتزا انواع اسنک ها و انواع ساندویچ های سـرد کاربرد دارد و در مناطق مختلف از جمله درمنطقه بالکان به عنوان پنیر صبحانه مصرف می شود.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | ۵۴.۵ | |
کالری در سهم معادل ۲۰۰ گرم | ۱۰۹ | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | ۲۲.۵ | |
کالری حاصل از چربی در ۲۰۰ گرم | ۴۵ | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 7.5 | 2.5 g |
اسید چرب اشباع | 16 | 1.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0.1 g |
پروتیین | 12 | 3.2 g |
کربوهیدرات | 3.5 | 4.65 g |
قند | 3.5 | 4.65 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 4 | 40 mg |
انواع بسته بندی
موجود نیست.