پنیر لیقوانی
پنیر نرم سفیدرنگی است که در آبنمک رسیده و از شیرگاو یا گوسفند تهیه میشود. ولی با توجه به محدودیت تولید شیر گوسفندی میتوان شیر گاو را به آن اضافه نمود این پنیر بافت نرم سفید رنگی داشته و رایحه معطر تیزی دارد. از ۷ کیلوگرم شیر ۱ کیلوگرم پنیر لیقوان تولید میشود. این فرآورده که به طور سنتی در منطقه آذربایجان تولید میگردد در حال حاضر در این شرکت در شرایط کاملا بهداشتی و در مقدار صنعتی تولید میشود.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 266.6 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 74.65 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 189 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 52.92 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 9 | 21 g |
اسید چرب اشباع | 20 | 14.6 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 10 | 18.5 g |
کربوهیدرات | 0 | 0.9 g |
قند | 0 | 0.9 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 21 | 1800 mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر 400 گرمی IML لیقوانی | لیوان | 22 | 0.4 | 8 ماه | لیوان | کارتن | 12 | 4.8 |
پنیر 800 گرمی IML لیقوانی | لیوان | 22 | 0.8 | 8 ماه | لیوان | کارتن | 6 | 4.8 |
پنیر حلب 800 گرمی لیقوانی | حلب | 22 | 0.8 | یک سال | حلب | حلب | 8 | 6.4 |
پنیر حلب 14 کیلوگرمی لیقوانی | حلب | 22 | 14 | یک سال | حلب | حلب | 1 | 14 |