پنیر کم چرب سنتی
پنیر کم چرب به عنوان یکی از اجزای اصلی صبحانه و همچنین تهیه میان وعده های غذایی نان و پنیر و برای افرادی است که نیاز به مصرف لبنیات کم چرب و کم نمک در رژیم غذایی خود دارند. این فراورده با استفاده از امکانات و تجهیزات کالا اتوماتیک تولید و بسته بندی می شود و قالبهای آن با وزن ۳۵۰ گرم در داخل فیلم مخصوص تحت شرایط خلا بسته بندی می گردد. در تولید این محصول از مواد نگهدارنده استفاده نشده است و بادکردگی در این نوع پنیر ناشی از تولید گاز CO2 دراثر فعالیت باکتریهای استارتر موجود در بافت آن می باشد و به هیچ عنوان نشان دهنده فساد و خرابی نیست. میزان چربی موجود در این نوع پنیر حداکثر۱۲ درصد و میزان نمک آن ۲.۵ می باشد.مشخصات
ارزش غذایی
کالری در ۱۰۰ گرم | 158 | |
کالری در سهم معادل 28 گرم | 44.24 | |
کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم | 72 | |
کالری حاصل از چربی در 28 گرم | 20.16 | |
ارزش روزانه DV٪ در هر سهم | مقدار در هر ۱۰۰ گرم | |
چربی کل | 3.5 | 8 g |
اسید چرب اشباع | 7.5 | 5.5 g |
اسید چرب ترانس | 0 | 0 g |
پروتیین | 10.8 | 20 g |
کربوهیدرات | 0.5 | 1.5 g |
قند | 0.5 | 1.5 g |
سدیم بر حسب میلیگرم | 2 | 180mg |
پتاسیم | 1.6 | 140mg |
انواع بسته بندی
نوع محصول | واحد | درصد چربی | وزن (KG) | زمان ماندگاری | نوع بستهبندی (واحد) | نوع بستهبندی (پک) | تعداد در هر پک | وزن خالص (پک / کیلوگرم) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
پنیر وکیوم رژیمی | بسته | 12 | 0.35 | 2 ماه | وکیوم | کارتن | 16 | 5.6 |